Strana 1 z 1

Oculus rift

Napísané: 24. Januára 2016, 01:03
od užívateľa Miky14
Je tu niekto kto sa chysta kupit tuto VR ak bude dostupna? Chystate sa aj upgrade pocitacu....nakolko ja budem musiet kupit comp uplne novy,podla poziadaviek nemam nato ani procesor ani grafiku ani maticnu dosku s tymi usb 3.0 portmi...teraz mam i5 2.9 gh a amd 7970 2 gb...a chcem grafiku aspon gtx 970 a rychlejsi procak :-)

Re: Oculus rift

Napísané: 25. Januára 2016, 13:16
od užívateľa BestRanger
Miky14 napísal:Je tu niekto kto sa chysta kupit tuto VR ak bude dostupna? Chystate sa aj upgrade pocitacu....nakolko ja budem musiet kupit comp uplne novy,podla poziadaviek nemam nato ani procesor ani grafiku ani maticnu dosku s tymi usb 3.0 portmi...teraz mam i5 2.9 gh a amd 7970 2 gb...a chcem grafiku aspon gtx 970 a rychlejsi procak :-)


Napodobne, len neviem či upgradnem svoj starý počitač, ktorý sa mi viac oplatí, kedže notebook Asus K550C mi na prácu úplne vyhovuje. Skúšal si ten program či rozbiehaš Oculus rift ?

Re: Oculus rift

Napísané: 27. Januára 2016, 05:55
od užívateľa Miky14
Ten program som skusal a jedine cim som presiel bolo 8gb ramky :D Dokonca ani windowsom som nepresiel...nakolko mam windows 7 64 bit...ale potrebne minimum je windows 7 64 bit sp 1. Ale to je to najmenej...stiahnem si potom do noveho compu uz verziu windowdu 7 aj s tym sp1 :-) A ty si ako natom....co napovedal tebe ten program?

Re: Oculus rift

Napísané: 8. Februára 2016, 15:41
od užívateľa BestRanger
Miky14 napísal:Ten program som skusal a jedine cim som presiel bolo 8gb ramky :D Dokonca ani windowsom som nepresiel...nakolko mam windows 7 64 bit...ale potrebne minimum je windows 7 64 bit sp 1. Ale to je to najmenej...stiahnem si potom do noveho compu uz verziu windowdu 7 aj s tym sp1 :-) A ty si ako natom....co napovedal tebe ten program?


Tak ja som dal aspoň tu Ram a USB :D :)
Obrázok